i. Pontus
e. Perlemo
ei. Flamingo

>> Sukutaulu (sukuposti.net)

Patricia II

Patricia eli Sissi on ensimmäinen siitostammani, jonka ostin v. 1995 Ruotsista. Sissin emälinja on ollut varsin tuottoisa: Pärlemo on eliittitamma, jonka jalostuspisteet olisivat riittäneet ns. tuplaeliittiin. Pärlemolla on 18 jälkeläistä, jotka kaikki ovat oriista Pontus. Tamma oli myös erittäin hedelmällinen eli omistajan mukaan on astutettu vain 19 kertaa. Tamma kuoli 24 v iässä ollessaan kantavana jälleen 19. kerran (tällä kertaa oriista Walör; Pontus oli ehtinyt menehtymään). Pärlemon jälkeläisistä 6 on myyty USA:han, 1 Sveitsiin ja 1 minulle Suomeen. Parhaat jälkeläiset löytyvät USA:sta Panache (Washingtonin läänin koulumestari 3 vuonna) sekä Patron (kilpaillut pyhä yrjö ja Inter I –tasolla) sekä Ruotsista ori Primör, joka on kantakirjattu kilpailusuoritustensa perusteella (kilpaillut S-tasolla esteratsastuksessa Rolf Göran Bengtsonin kanssa saavuttaen yhtenä vuonna eniten valiomerkkipisteitä). Lisäksi Pärlemon jälkeläisistä yksi on ainakin kilpaillut vaikeissa luokissa valjakossa. Tammajälkeläiset Ruotsissa on palkittu kaikki I –palkinnolla ja näistä eräs on ollut mm. ELMIA III.

Patricia eli Sissi on palkittu Suomessa II palkinnolla = 37p. Laatukilpailussa v. 97 Sissi sai kuitenkin 38 p ja sai 3. parhaat rakennepisteet sinä vuonna. Sissin paras askellaji on käynti ja sillä on tahdikas ravi, jossa hyvä kinnertyöskentely. Luonteeltaan Sissi on helppo ja nöyrä käsitellä, mutta ratsastettuna hieman tulisempi. Rakenteellisesti Sississä parasta on sen ryhdikkyys sekä kaunis pää ja hyvä kaulan liittymä sekä sen korrektius rakenteessa. Sissi on varsonut 5 kertaa eli v. 1996 oriista Midt-West Ibi-Light, v. 1998 oriista Come Back II , v. 2000 ja 2006 oriista BH Don Schufro sekä v. 2007 oriista BH Romanov.

Patricia II

Rotu: Lämminverinen ratsuhevonen (puoliverinen, warmblood)
Syntynyt: 24.04.1992
Maa: SWE
Väri: prt, tipt pku oej tkpsk vko vej srv ktv vko mtj ksk rrtpliä kjko vtpl vatsan alla
Säkä: 164.0 cm
Kasvattaja: Johansson Erik, Lövestad, Ruotsi
KTK-pisteet: 1997 Larsmo 8-8-7-7-7=37p KTK-luokka: II Jälkeläisluokka: B
KTK-lausunto / muu lausunto: Jalo. Kaunis pää, hyvät kaulan liittymät, syvä leveä runko. Jaloissa riittävä luusto, takana taittunut varvasakseli, kerii edestä, ahdas takaa. Tavallinen käynti. Etupainoinen, hieman maahansidottu ravi
Muuta: tuotu Suomeen 1995 (Anne Niemi)

Näyttelytuloksia:
– B-palk 2005

Jälkeläiset:
1996 t. Aprés Pearl (i. Midt-West Ibi-Light)
1999 o. Could It Be Pearl (i. Come Back II)
2002 t. Daddy’s Pearl (i. Blue Hors Don Schufro)
2006 t. Doncella Pearl (i. Blue Hors Don Schufro)
2007 o. Romanesque P (i. Blue Hors Romanov)
2010 o. For Your Eyes Only P (i. For Enjoy Ask Z) – Myytävänä!
2011 t. Leonessa P (i. Blue Hors Lodestar)
2012 t. Terra del Fuego P (i. Blue Hors Don Olymbrio) – Myytävänä

tempelhueter1

Portwein ei. Tempelhüter TRAK 783